Cykelbriller fra 100%

100% cykelbrillerne som Sagan, Team Bora-HansGrohe og mange andre topryttere kører med. Solbriller til cykelfok der vil have noget helt specielt.

Om 100%

Selv om vi her i Danmark nok bedst kender 100% mærket fra cykelsport, på grund af specielt Peter Sagan som er svær at fange uden et par briller fra 100%, så er det et mærke der har været på markedet siden starten af 80'ene.

100% er et af de mest kendte mærker inden for bl.a motocross i USA hvor deres Moto Goggles hurtigt blev et must have. De blev nærmest synonym med motocross, og de store teams gjorde navnet kendt. De har været der i mange årtier, men oplever i dag en kæmpe vækst i forhold til de yngre generationer.

100% er stadig på plads i motocross-verdenen, men har bredt sig til mange sportsgrene. Først tog BMX- og downhill-specialisterne mærket til sig - og produktprogrammet fra 100% omfatter i dag både beklædning, sikkerhedsudstyr og lignende til disse sportsgrene. For nylig har også landevejs-rytterne fået øjnene op for de fede solbriller.