Cykelbriller fra 100%

100% cykelbriller bliver brugt af flere professionelle cykelryttere, som Peter Sagan, Team Bora-Hansgrohe, men også superstjernen Mathieu van der poel er sponsoreret af 100%. Cykelbrillerne har design mæssigt skabt noget helt specielt, som har sat en helt ny standard for hvordan en cykelbrille kan se ud. 

100% har i mange år været synonym med motocross sporten, men nu er brandet vokset til både Downhill MTB, BMX, men har nu også gjort deres indtog i cykelverdenen med stil. Efter sponsoratet af superstjernen Peter Sagan er brandet nu vokset stødt. 

100% har nu en bredt sortiment af cykelbriller og linser, som giver dig de optimale forudsætninger for at præstere på cyklen, og samtidig se godt ud og der er designmæssigt noget for enhver smag. Høj teknologi inden for linser som er taget fra Motocross sporten og konverteret til en cykelbrille, samtidig med at pasformen på deres cykelbriller er spot on. 

Næsten alle briller er udstyret med en klar linse, hvilket er en kæmpe fordel for dig der bor i Danmark, hvor der tit er overskyet. Amerikansk design og produceret i Italien. Hos Sportactives.dk - finder du et bredt udvalg af de populære solbriller.

 

 

 

 

 

 

Om 100%

Selv om vi her i Danmark nok bedst kender 100% mærket fra cykelsport, på grund af specielt Peter Sagan som er svær at fange uden et par briller fra 100%, så er det et mærke der har været på markedet siden starten af 80'ene.

100% er et af de mest kendte mærker inden for bl.a motocross i USA hvor deres Moto Goggles hurtigt blev et must have. De blev nærmest synonym med motocross, og de store teams gjorde navnet kendt. De har været der i mange årtier, men oplever i dag en kæmpe vækst i forhold til de yngre generationer.

100% er stadig på plads i motocross-verdenen, men har bredt sig til mange sportsgrene. Først tog BMX- og downhill-specialisterne mærket til sig - og produktprogrammet fra 100% omfatter i dag både beklædning, sikkerhedsudstyr og lignende til disse sportsgrene. For nylig har også landevejs-rytterne fået øjnene op for de fede solbriller.