2toms mod slidskader og vabler

Amerikanske 2toms er en serie produkter der er målrettet beskyttelse mod slidskader og vabler. Specielt deres beskyttende pulver og roll-ons er kendt verden over hos sportsfolk og aktive mennesker. Mange har det altid med sig i sportstasken.

Om 2Toms

2Toms mission har rod inden for videnskab og kærlighed til sport. Brandet har altid haft som mål at yde den bedste komfort og pleje til atleter - og tilbyde de mest teknologisk avancerede produkter ... som i al sin enkelhed beskytter huden mod slidskader..

Gentagene bevægelser af foden under sport eller anden intens aktivitet, medfører ofte irriterende områder og vabler eller endda friktionssår. I årenes løb har medicinske og videnskabelige fagfolk forsøgt at løse problemet, uden helt at have succes.

En banebrydende løsning, som er et såkaldt "blistershield" (vableskjold), blev i 2002 udviklet gennem det vellykkede partnerskab mellem 2 inkarnerede hikere, som ofte selv var plaget af vabler. Nærmere bestemt en forsker fra M.I.T. ved navn Tom Lewis og en erfaren iværksætter ved navn Tom Judd. De 2 gange Tom blev til navnet 2Toms.

I dag er produksortimentet udvidet, men det er stadig det geniale 2Toms Blistershield der er storsælgeren - og som har reddet mange hikere, sportsfolk og andre der bevæger sig meget fra game-stoppende vabler. Det er i mange aktive menneskers standard-sortiment.