Energiprodukter med en anderledes indgangsvinkel

Energiprodukter fra 32Gi er designet omkring et princip om at skabe det rette glukoseniveau i blodet, der fremmer fedtforbrænding. For at opnå dette bruger 32Gi et unikt funktionelt kulhydrat kaldet isomaltulose, der giver en mere jævn og længerevarende tilførsel af glukose i blodet, i forhold til fruktose, druesukker og sukrose. Derved skabes de mest optimale betingelser for at forbrænde fedt og udnytte de energidepoter, der findes heri.

Om 32Gi Sportsernæring

Hvad der fungerer for en atlet, fungerer ikke nødvendigvis for en anden, og hvert individ har forskellige behov. Dette er baggrunden for de produkter som 32Gi producerer.

En atlets ernæringsindtag afhænger helt af den slags træning, han eller hun laver - og disse er ikke nødvendigvis præstations-baserede. Videnskab har vist, at under høj intensitet træning kan naturligt kulhydrat bruges til at levere energi til musklerne - men hvad med træning under kontrolleret tempo og intensitet, hvor fedt kan bruges som primær energikilde?

32Gi har en anderledes tilgang til sportsernæring og har meget fokus på sundhed. De arbejder ud fra, at en atlet allerede har naturlige energilagre (i form af fedt), som kan udnyttes - afhængigt af det brændstof som atleten indtager - før og under en træning. En hurtig frigivelse af  kulhydrater er kun påkrævet, når du udfører en træning med meget høj intensitet. Når vi snakker udholdenheds-træning er det en anden sag.

Når en atlet træner i et kontrolleret tempo, har hun/han evnen til at udnytte sine fedtlagre som energi, men dette kan kun gøres effektivt ved at indtage de passende typer og mængder af kulhydrater og næringsstoffer til at understøtte dette. Og det er netop det som 32Gi leverer - nemlig langsomt leverede kulhydrater, som holder forbrændingen i gang.

32Gi tænker ikke kun på din indbyggede forbrændingsmotor - men også på sundhed generelt. Produkterne er uden unødvendige tilsætningsstoffer, kunstige smags- og farvestoffer. 32Gi sætter sundhed før ydelse i alle henseender.

Er du vant til at bruge de hurtige skud kulhydrater fra andre fabrikater, kan det anbefales at du træner med 32Gi i en periode - og stille og roligt lærer kroppen en anderledes måde at bruge sportsernæring på.