Wattmålere fra 4iiii

4iiii wattmålerne kombinerer høj ydelse og kvalitet med priser der er til at betale - og til disse priser er det svært at finde på undskyldninger for ikke at tage wattmåling med, når man træner på cyklen. Gode produkter udviklet af canadiske 4iiii - og der er både pedalarme og hele kranksæt at vælge mellem.

Om 4iiii wattmålere

4iiii er fra Canada og startede ud med at lave sensorer til bl.a. cykelfolk og løbere (fx. pulsmålere og andre sensorer) - og har været på markedet en årrække efterhånden.

4iiii's mission er at give atleter de værktøjer, de har brug for for at få de mest nøjagtige resultater. Om det er motionisten eller den inkarnerede cykelrytter der vil stå øverst på podiet gør ingen forskel - for et personligt bedste er målet for de fleste i denne verden. Deres produkter udvikles baseret på feedback fra kunder og test fra tredjepart.

De første wattmålere fra 4iiii var en lidt speciel løsning, hvor man selv skulle lime sensoren på sin eksisterende pedalarm. Men der er sket meget hos 4iiii siden da - og i dag tilbyder de såvel pedalarms-baserede wattmålere som hele kranksæt med højre/venstre målinger i 2 kategorier - Precision og Podiiiium som hhv. er med alm. batterier og genopladelige af slagsen.

4iiii vil levere præcise målere til cykelfolket, til priser der er til at betale. Og du får meget for pengene med 4iiii.