Aftershokz høretelefoner

Med disse høretelefoner fra Aftershokz har du ikke noget over eller i dine ører. Lyden sendes via dit kindben til det indre øre - og du kan høre hvad der sker omkring dig. De trådløse headphones virker perfekt og giver virkelig god lyd.

Om AfterShokz

Firmaet blev grundlagt i New York i 2011 for at udvikle og pionere den teknologi som kaldes bone conduction. Oversat betyder det knogleledning og målet var at lave hovedtelefoner der kunne sende lyd gennem kindbenet til det indre øre, i en kvalitet som ville tilfredsstille brugeren.

AfterShokz lykkedes til fulde med projektet og deres hovedtelefoner har vundet priser som Red Dot. IDEA og Good Design Award.

AfterShokz hovedtelefoner er geniale til folk der bevæger sig, men stadig gerne vil kunne høre hvad der foregår omkring dem. Og derfor er sportsfolk den primære målgruppe. De trådløse hovedtelefoner sidder godt på hovedet under sport, og man undgår at have noget i eller over ørerne.

AfterShokz fås i flere modeller og farver og er populære uanset om vi snakker fitness, løb, cykling eller andre sportsgrene, men mange bruger også disse hovedtelefoner til arbejde og fritid.