Alé cykeltøj til den kræsne rytter

Er du på udkig efter godt cykeltøj er Alé's program værd at kigge nærmere på. Italiensk cykeltøj der både hvad kvalitet og funktion angår er helt i top. Du finder godt cykeltøj til både kvinder og mænd i sortimentet fra Alé.

Om Alé cykeltøj

Ægte italiensk cykeltøj hvor design, kvalitet og funktion går hånd i hånd. Alé produceres på egne systuer i Italien, som i mere end 30 år har lavet cykeltøj i høj klasse. Mærket Alé er dog først kommet på markedet i 2013, hvor fabrikken valgte at gå på markedet med deres eget mærke ... efter i mange år at have designet og syet for andre.

Og at valget var det rigtige kan der vist ikke være nogen tvivl om. Alé er på rekordtid blevet et af de foretrukne mærker inden for cykeltøj i store dele af verden - og man ser det i dag på rytterne på pro-teams og continental-hold såvel som på alm. dødelige motionister. Og grunden er, at de med deres designs har ramt lige i hjertet hos cykelryttere.

Alé har, med deres store erfaring, hurtigt skabt et cykelbrand i verdensklasse, og der er ingen tvivl om at vi fremadrettet kommer til at se endnu mere fra dette mærke. Designet er enkelt og stilfuldt og helt i tråd med det som cykelryttere i alle niveauer ønsker i dag. Og det genkendelige logo, er et man konstant møder ude på landevejen.

Har du ikke allerede prøvet Alé cykeltøj, kan det meget anbefales.