BBB cykeludstyr

BBB tilbyder et bredt program af udstyr og tilbehør til cykling. Produktprogrammet spænder vidt og fællesnævneren er, at det er rigtig gode produkter til meget beherskede priser.

Om BBB Cycling

Det hollandske firma BBB Cycling er startet i 90'erne af 2 professionelle cykelryttere, Chris Koppert og Frank Moon, som så behovet for såvel alternative produkter samt andre bud på kendte løsninger inden for specielt udstyr, reservedele og tilbehør til cykling. Deres program omfatter i dag mere end 1.500 produkter til cyklister i mere end 40 lande.

I starten blev BBB betragtet lidt som kopiprodukter til en billigere pris end de mere etablerede mærker, men i dag er mange af deres produkter faktisk mellem de fortrukne for mekanikere på mange cykelværksteder i Europa. Når man kigger på BBB Cycling programmet er det bredt og man funder cykeludstyr, tilbehør, reservedele og værktøj i mere end 40 kategorier - og typisk kan man altid finde et BBB-produkt der passer til opgaven.

BBB's produkter er som sådan fortsat billigere alternativer, men kvaliteten er høj og det er hele vejen igennem gode produkter, der ikke står tilbage for de kendte mærker.