Beco svømmeudstyr

Her finder du et udvalg af udstyr til svømmetræning fra Beco. Gode produkter til svømning for børn og voksne. Du finder såvel badetøj og træningsudstyr fra svenske Beco her på siden.

Om Beco

Beco tilbyder svømmetøj, træningsudstyr og tilbehør til svømmere i god kvalitet, og står ikke tibage for de lidt mere kendte mærker, men er typisk billigere end disse. Beco producerer badedragter og badebukser til børn og voksne og i dag også konkurrncebeklædning til svømmere. Derudover tilbehør som badehætter, næseklemmer øreproppe og lignende. De laver ligeledes fingerpaddles, svømmefødder, svømmeplader, svømmebriller og lignende træningsudstyr og har et meget bredt program - så de er fuldt leveringsdygtige til svømmere på alle niveauer.

Meget bliver produceres på egne fabrikker i Europa og har gjort det siden 1970'erne, så de er faktisk en af de større producenter af træningstøj og udstyr til svømmere. De har derudover en stor produktion at udstyr til vandgymnastik for voksne og børns leg både i bassin og ved stranden - herunder fx. svømmeveste, neopren dragte og lignende.