Bell cykelhjelme

Bells cykelhjelme kender de fleste nok - og de er både populære til hverdagsbrug og til sport. Bell har et stort program til børn og voksne, når det gælder cykelhjelme.

Om Bell cykelhjelme

Bell er et amerikansk firma som er startet helt tilbage i 1950 i Californien, og specialet var dengang som i dag hjelme til såvel motocross og cykling - beskyttelse af hovederne for folk der kunne lide sport og aktivitet hvor fart og risiko altid er en del af gamet. Og Bell har leveret hjelme til netop disse mennesker lige siden.

I Danmark er Bell mest kendt for deres gode cykelhjelme til både hverdagsbrug og sport som landevejscykling og MTB, men downhill specialister er heller ikke i tvivl om kvaliteten af deres hjelme. Selv om Bell cykelhjelme måske nok har stået i skyggen af mere kendte mærker i et land som Danmark, er de en af verdens største producenter af cykelhjelme - og deres hjelme sælges overalt i verden.

Bell er ofte først med nye trends og udviklingen inden for cykelhjelme qua deres tilstedeværelse inden for bl.a motocoss og downhill cycling, hvor sikkerheden af gode grunde er ekstrem vigtig - og de erfaringer virksomheden gør i dette game, tages naturligt med i udviklingen af hele deres program inden for hjelme.