Biotona - Superfoods til det sunde liv!

Biotona er superfoods i ordets bedste betydning. Produceret med henblik på at gøre de sunde kostvalg nemme og fyldt med alt det gode fra naturens spisekammer. Frugt, frø og planter der er nøje udvalgt i forhold til ernæringsprofil og indhold af antioxidanter. Økologiske madvarer i 100% naturlig form og selvfølgelig veganer-certificerede, som gør de sunde valg nemme i en travl hverdag.

Om Biotona

Sundhed, kvalitet og bæredygtighed er den belgiske virksomhed Biotonas kerneværdier. Dette afspejles i deres lidenskab for konstant innovation og vores uendelige ønske om at finde nye og naturlige ingredienser i høj kvalitet.

Den nye sundhedstrend for rå og økologiske superfoods ankom til Europa i midten af 0’erne og førte i 2013 til oprettelsen af ​​Biotona-mærket i Belgien, som hurtigt stillede et fint og videnskabeligt underbygget udvalg af superfoods til rådighed for europæiske forbrugere. Superfoods er koncentrerede og (fryse-) tørrede frugter, frø og planter (eller dele af planter), der er fyldt med phytonutrients, hvilket gør dem yderst ernæringsmæssige og gavnlige for vores helbred.

Grundlaget for et sundt liv er naturligvis fortsat en sund, komplet og afbalanceret kost. Og vi ved alle, at det er sundt at spise frisk frugt og grøntsager, men alligevel er vi mange der glemmer sundheden i en travl hverdag. Biotona kan hjælpe med at sætte det rigtigt og deres produkter understøtter en sund livsstil, ved at tilbyde et godt udvalg af superfood-produkter, der giver en nem måde at tilføje en ekstra sund og et boost til din daglige kost. De er det perfekte supplement til dit normale daglige indtag af frugt og grønt!

Produkterne er i pulverform som er nemme at røre op, blande i en smoothie og lignende.