BodyGlide mod hudskader

Når man dyrker sport er der altid fare for slidskader i huden ved mange gentagne bevægelser, og her er BodyGlide hurtigt blevet sportsudøvernes bedste ven. Beskytter mod slid og vabler - også til hverdagsbrug hvis du har problemer med skarvemærker og irriteret hud pga. gnidninger m.m.

Om BodyGlide

Forebyggelse er bedre end at skulle holde pause for at helbrede. Detter er den simple filosofi bag BodyGlides produkter. Firmaet der har hjemme i Californien (USA), har siden 1996 lave de gode antifriktions-cremer - først til sportsfolk som surfere og triatleter, men sidenhen har såvel produktserien som kundegruppen udvidet sig betragteligt.

BodyGlide er stadig at finde i den originale udgave, som bruges til beskyttelse af huden mod slidsår fra fx. våddragter og lignende. Men i dag finder du også BodyGlide produkter som fx. deres SkinGlide der er til generel beskyttelse af huden ved gentagne friktioner - fx. indelåre, brystvorter, indersiden af overarme og lignende. Og du finder BodyGlide mod vabler og en rigtig god cykel cream (chamois) og solbeskyttelses. Gode produkter til beskyttelse af huden ved aktivitet.