Carite Sport fitnesstøj

Et af de mere populære mærker når det gælder damebeklædning til fitness, yoga og lignende er Carite Sport. Og tøjet er også rigtig fint til fritidsbrug.

Om Carite Sport

Carite Sport designer træningstøj til kvinder til alle former for træningsaktiviteter og forsøger altid at møde aktuelle træningstendenser.

Carite Sport tagee sin begyndelse i 1934 i Danmark, hvor faren til en aktiv gymnast, ved navn Techla Lundgaard, køber en tricotagefabrik. Han producerer undertøj men Techla arver hurtigt farens interesse for tekstiler, og begynder at producere strikkede gymnastikdragter til det lokale damegymnastikhold. Interessen bliver starten på gymnastikdragtens historie verden over. Hun navngav brandet Carite Sport og startede en livslang søgen efter den perfekte gymnastikdragt - altid med fokus på at forbedre både materiale og pasform.

I dag designer Carite Sport træningstøj til kvinder til alle træningsaktiviteter. Med et fokus på design, kvalitet, præstation og pasform sigter de fortsat mod at møde aktuelle træningstrends for kvinder.