CeramicSpeed cykel lejer m.m.

Når de sidste watt skal hentes ud af cyklen er lejer, pulleyhjul m.m. fra CeramicSpeed det ultimative valg. Det fås ikke bedre og arbejder du med optimering af cyklen er specielt krankbokslejer og pulleyhjulene der hvor der kan gøres en stor forskel.

Om Ceramicspeed

Keramiske lejer som er født og udviklet i Danmark i starten af 0’erne. Egentlig startede det med inline skating - og en verdensrekord med de hurtige lejer. Men efter introduktionen via CSC’s tour hold i 2001 tog det fart - og i dag er Ceramicspeed en verdensomspændende virksomhed der produceret lejer til såvel cykelsport, motorsport og industri.

Fra de små lejer i pulleyhjul til cyklen, større lejer i højtydende motorer og de helt store industrilejer. Og den simple årsag er at de keramiske kugler i Ceramicspeed lejer gør dem 58% lettere og 30-50% hurtigere end traditionelle stållejer.

På cyklen er det specielt i transmissionen (krank og pulleyhjul) at Ceramicspeed lejer kan gøre en mærkbar forskel - og Ceramicspeed har også udviklet et pulleyhjul-system med ekstra store hjul, der giver en blødere kæde gennemføring og mindsker modstanden endnu mere.  For os alm. dødelige motionister på træningsturen er de nok ikke ligefrem livsnødvendige - men cykelrytteren eller triatleten der stiller op i konkurrence, kan lejerne være de sidste sekunder der gør forskellen på om man ender på podiet eller ej.