Coros GPS-baserede træningsure

COROS Wearables er et nyt brand når det gælder sports- og aktivitets-produkter. Målsætningen for COROS er at udvikle produkter, der hjælper atleter med at træne effektivt og samtidig giver produkter med en høj grad af anvendelse også i det daglige. COROS tager alle nye teknologier i anvendelse - og deres produkter står ikke tilbage for de mere etablerede producenter på markedet.

Om Coros Wearables

Coros Wearables er en virksomhed der opererer inden for sportsteknologi. Ved at anvende morgendagens teknologi sammen med dagens idræt, designer og udvikler Coros højteknologiske produkter. Produkter der hjælper atleter med at træne intelligent og bryde barrierer så de opnår reelle resultater.

Coros laver først og fremmest seriøse ure til sportsudøvere som vil have valide data og intuitiv betjening. Produkterne kan måle sig med selv de mere etablerede spillere på markedet for GPS-baserede træningsure - og giver på en del områder også nytænkning i forhold til de traditionelle udbydere. Coros urene er seriøse og holdbare produkter til sportsfolk.