Craft sportsbeklædning, sko og tilbehør

Når vi snakker sportsbeklædning er Craft en af de absolut største her i norden. Uanset om det er til løb, fitness, cykling eller anden sport og aktivitet, finder du gode kvalitetsprodukter i deres sortiment. Og har du først prøvet mærket, er du heller ikke i tvivl - det er helt simpelt bare god sportsbeklædning.

Om Craft

Hos Craft tager de sportstøj meget alvorligt og brænder for enhver detalje, der hjælper sportsudøveren med at få mest muligt ud af sin sport. Præstation er kernen i Craft-mærket.

Lige siden 1973, da den svenske opfinder Anders Bengtsson gik ud på et løb i det allerførste sæt Craft-undertøj, har Craft holdt folk tørre og ved optimal kropstemperatur under alle vejrforhold.

Craft's medarbejdere dyrker de sportsgrene som de leverer til. Næsten hver dag kan man se en gruppe af Craft-medarbejdere forlade kontoret til en løb på 5-10 kilometer, en cykeltur eller, når vejret tillader det, langrend for at teste det nyeste udstyr. De arbejder også tæt samme med nogle af de bedste atleter over hele kloden.

Craft er rigtig god kvalitet og funktionalitet i enhver detalje.