Pedaler fra Crankbrothers til din MTB

Er du ude for at finde gode pedaler til mountainbiken, er Crankbrothers den helt rigtige løsning - uanset om du vil have flatbed pedaler eller seriøse klik-pedaler, er de at finde i det store program.

Om Crankbrothers

Når man siger MTB er navnet Crankbrothers et mærke som de fleste kender. Virksomheden er startet i USA (Laguna Beach) tilbage i 1997 med et ønske om at gøre en forskel inden for tilbehør og udstyr til MTB-sporten. Det må man sige er lykkedes og bl.a. deres pedaler, hjul og dropper posts bruges i dag af både motionister og professionelle ryttere over hele verden.

Crankbrothers kender MTB-branchen og udvikler udstyr der møder kravene fra deres brugere til perfektion. Programmet inden for MTB-pedaler omfatter såvel flatbed pedaler med grip som klikpedaler af høj klasse. Så om du kører med klik eller foretrækker flade pedaler, så har Crankbrothers løsningen.

Mange mountainbikes (specielt lidt dyrere af slagsen) kommer med bl.a. hjul og dropper post fra Crankbrothers ligesom du typisk ser mærket ved større konkurrencer m.m. Og det er med god grund, for Crankbrothers produkter er udviklet af MTB entusiaster til MTB entusiaster. Kvalitet hele vejen igennem.

Programmet omfatter i dag også godt værktøj, pumper og lignende til MTB-folket.