DreamTape Sportstape

Er der noget der altid bør være i sportstasken er det DreamTape. Tapen bruges af sportsfolk og aktive mennesker til alt fra slidskader og optapening af problemområder - god at have ved hånden når uheldet er ude eller til at forhindre at skaden opstår.

Om Dreamtape

Den uunværlige sportstape for mange sportsfolk - så let kan Dreamtape beskrives. Rigtig mange sportsfolk har den altid med sig i tasken, for den er nærmest et universalmiddel til at ungå slidskader fra træningsudstyr og redskaber, den er den hurtige redning ved begyndene vabledannelse eller slidskader - ligesom mange bruger den forebyggende på kendte problemområder. Og Dreamtape kan også bruges til en hurtig opbinding når man skal undgå at en skade bliver værre.

Dreamtape er ikke at forveksle med fx. Kinesiotape og ikke en sportstape i den forstand, men derimod gode beskyttelse mod slid og vabler samt en hutige løsning når uheldet er ude. Dreamtape er derfor også at finde hos både motionister og dedikerede sportsfolk som en fast del af deres udstyr - god at have med sig i tasken, og træls at have glemt derhjemme, når man mærker at et eller andet er under opsjling. Et simpelt produkt som mange bruger, fordi det simpelthen er godt i mange henseender.