Elite cykeludstyr m.m.

Elite er et af de mere populære brands hos cykelfolket. Deres program omfatter alt fra flasker og flaskeholdere til highend hometrainers. Elite er kvalitet til cykelfolk, og de sætter en ære i at lave gode produkter hver gang.

Om Elite

Elite er et traditionsrigt italiensk firma som de fleste cykelsportsfolk kender for deres drikkeflasker og flaskeholdere til cykler - og ikke mindst hometrainerne, hvor Elite har været med helt fra begyndelsen. Og Elite har været med i cykelbranchen i mere end 40 år. Drikkeflaskerne og holderne er udviklet gennem årene, og bruges i dag af såvel motionister som prof'er på grund af den gode kvalitet.

Elite's filosofi er at der ikke er tid til improvisering og de kommer sjældent ud med et produkt der ikke er gennemtestet og sluppet gennem deres egne strenge kvalitetskrav. Af samme grund var de en smule bagefter det øvrige marked, da de første interaktive hometrainere fra konkurrenterne så dagens lys. Men de er kommet stærkt igen.

At det betaler sig at arbejde ufortrødent videre med sine produkter til de er perfekte  - det viste Elite igen, da de lancerede deres første interaktive trænere. Med Direto og Drivo vandt de hurtigt kunderne tilbage og med den nye generation af trænere (efteråret 2019), er de med helt fremme i den absolutte top. Modellerne hedder Drivo II, Direto X, Suito og Tuo - og med dem dækker de et hvert behov på markedet for interaktive hometrainere. Og det er seriøse bud i alle niveauer de er kommet med.

I programmet er fortsat også Smart trænere og mekaniske af slagsen (classic serien) samt de gode rulletrænere. Så det er et stort program Elite har når det gælder hometrainere.