Everlast bokseudstyr

Snakker vi boksning er Everlast mærket over dem alle. Og deres boksehandsker og træningsudstyr er nærmest legendarisk ... enhver bokser eller person med interesse for boksning kender mærket.

Om Everlast

Når man sige Everlast vil de fleste også tænke boksning og legendariske mestre som Jack Dempsey og Sugar Ray Robinson eller de nuværende superstjerner som Benson Henderson og Canelo Alvarez. Everlast har været det førende mærke inden for boksning siden starten af 1900-tallet og er den dag i dag stadig synonym med boksning.

Everlast har hjemme på Manhattan i New York, hvorfra deres produkter distribueres til mere end 75 lande overalt i verden. Men Everlast er udover i den traditionsrige bokseverden også at finde i sportsgrene som MMA og fitness - og produktsortimentet er tilpasset udviklingen. Så du finder såvel det professionelle bokse- og MMA udstyr som handsker, tandbeskyttere og wristwraps m.m. som udstyr til hjemmetræning i form af træningshandsker, boksebolde og lignende i sortimentet.

Everlast logoet er det samme som for 100 år siden - og det er kvaliteten, der i så mange år har holdt Everlast i front, også.