Formthotics indlægssåler

De geniale såler fra Formthotics er stærkt vanedannende, for har man først prøvet dem i sine sko vil man aldrig undvære dem. De findes til sport som løb, fitness og cykling - og til vandring, fritid og arbejdsbrug. Perfekt løsning til dig der har problemer med fødderne.

Om Formthotics Sport

Fantastiske indlægssåler … slet og ret. Formthotics har såler til enhver form for aktivitet - løb, cykling, vandring, arbejde og hverdags skoene - og når først man har fået varmet en Formthotics sål i sine sko eller støvler, vil man nødigt undvære.

Systemet er forholdsvist enkelt da man tilpasser sålen med en saks, lægger indlægget i skoen og varmer det let op. Herefter tager man skoen på og sålen tilpasser sig din fod - og vupti har man en specialtilpasset indlægssål, som støtter de rigtige steder.

Formthotics sålerne findes både som single og dual, hvor single er en lidt tyndere sål til sko der ikke giver meget plads (fx. cykelsko) men også til letning af overgangen til fx. løb i minimalistiske sko. Dual er til lidt mere støtter og sko med god plads til en indlægssål.