High5 energiprodukter m.m.

Et af de allerstørste brands i verden når vi snakker energi til sportsfolk er High5. Stort program med energidrikke, gels og bars, elektrolytter og proteinprodukter. Alt hvad du skal bruge som sportsudøver for at holde dine energidepoter fyldt. High5 dækker det hele.

Om High5

Det mest solgte energi produkter til sportsfolk gennem årtier. Der er intet mærke inden for sportsernæring der er mere kendt og værdsat end netop engelske High5. Mærket er grundlagt tilbage i 1994 af to triatleter, som på egen krop kunne mærke behovet for tilførsel af kulhydrater på længerevarende sportsudøvelse.

Det blev starten på en udvikling af en række produkter som den dag i dag holder - og bliver brugt af sportsfolk inden for mange sportsgrene. High5 var nogle af de første til at bruge frugt juice i deres energi gels for en bedre smag - og er stadig nogle af de eneste der gør det.

Produktserien omfatter alt fra elektrolytter, energi-gels og -bars, proteinbars og drikke i pulverform til opblanding - både energi og protein.

Produkterne er over tid kommet i nye indpakninger, men har ikke ændret sig meget de sidste 7-8 år … for hvorfor ændre noget der er som det skal være.