In2zym proteinprodukter

Rene råvarer er kendetegnet for In2zym proteinprodukterne - et overskueligt men dækkende program når det gælder proteindrikke til fitness og styrketræning m.m. Håndplukkede råvarer sikrer proteinprodukter til muskelopbygning i en meget høj klasse,

Om In||zym (in2zym)

In2Zym en dansk special-virksomhed inden for ernæringsprodukter, som er målrettet en sund og aktiv livsstil. In2Zym’s udgangspunkt er at Ikke alle ernæringsprodukter eller kosttilskud er lige gode - og deres mission mission har fra starten været at tilbyde videnskabeligt velfunderede ernæringsprodukter med en unik sammensætning og et højt niveau af sikkerhed for kvalitet, optagelighed og effekt.

In2zym tilbyder en række proteinprodukter - herunder Whey 100, Isolight, BCAA, Kreatin til atleter der træner hårdt, og har brug for proteiner til til at fremme muskelopbygningen, men som samtidig tænker over hvad de indtager.

Der er meget stor forskel på renhed, sammensætning og optagelighed af forskellige udgaver af den samme råvare eller det samme aktive stof. Og hos In2zym bliver råvarerne håndplukket hos de bedste producenter i Europa, inden de selv blander proteinpulver m.m. for at sikre at kvaliteten er i top med hvert eneste produkt.

In2Zym er intelligent nutrition, og deres kunder tæller da også både landsholdene inden for fodbold og håndbold samt tusindvis af motionister og topatleter.