Inov-8 - når du vil have ordentligt fodfæste!

Skal du løbe offroad er Inov-8 det helt rette brand. Rigtig gode løbesko til trailløb, løb hvor du behøver bedre grip, vandreture - samt flasker og backpacks med væskesystemer m.m. Inov-8 har også super gode sko til styrketræning m.m.

Om Inov-8

Get a grip er Inov-8’s slogan - og det er præcis hvad det handler om hos den engelske producent af sko til trailløb, vægt træning, fitness samt vandring m.m. Og Inov-8 udvikler sko der kan holde fast i underlaget, hvad enten det er i ufremkommelige offroad områder som trail eller orienteringsløber, på stier og veje, eller til hiking ture i ujævnt terræn.

Men også i fitnesscentrets træningssale, vil du ofte møde Inov-8, hvor specielt deres sko med hæl kile er populære hos vægtløftere og styrketrænere.

Inov-8 var pioner omkring brugen af Graphene i skosåler, og de er altid på forkant med udviklingen omkring det der er deres DNA … nemlig fodfæste til aktive mennesker i alt terræn.

Hos Inov-8 finder du også produkter som beklædning, rygsække og væskesystemer samt andet tilbehør, som er målrettet mennesker der ikke nødvendigvis følger den slagne vej. Det gør Inov-8 ikke selv, for det handler om innovation og udvikling.