Knog

Når du får en Knog lygte i hånden er du ikke i tvivl om at du har med en kvalitetslygte at gøre. Der er tænkt over detaljerne og lygterne har mange smarte features og nogle af lygterne har indbygget powerbank. Genopladelige og holdbare cykellygter.

Om Knog

Knog er fra Australien - nærmere bestemt Melburn. Og deres filosofi er at lave kedelige produkter spændende og funktionelle. Deres indgang til markedet var noget så trivielt som en cykelklokke, som de tog fat på som deres første projekt - og Knog har gået sin sejersgang over hele verden med den superflotte løsning, som mange der aldrig kunne finde på at sætte en "ringklokke" på sin cykel har taget ti,l sig.

Den elegante løsning virker og skæmmer ikke den dyre carbon cykel - og det er nu en gang nemmere at gøre opmærksom på sig selv, når man kommer hurtigt op mod forankørende trafik ... i stedet for at sidde og råbe, eller tage chancen ved at køre om ved nogen, der ikke har opdaget at man kommer drønenede.

Over tid har Knog taget fat på andre lidt "kedelige" ting som cykellygter, låse og lignende udstyr til cyklister og outdoorfolk. Deres lygter bl.a er super effektive, elegante og gennemtænkte - og kan bruges til mange forskellige formål. En del af dem (Knog PWR-serien) bygger på et genopladeligt batteri med stor kapacitet, som også kan anvendes som powerbank til opladning af GPS-ure, telefoner m.m. En elegant løsning der giver fler anvendelsesmuligheder - helt i tråd med Knog's filosofi om at gøre kedelige ting mere spændende ;-)