Look

Når vi snakker pedaler til landevej, tri m.m. er der ingen vej uden om look Keo systemet, som er et af de mest populære hos cykelsportsfolk. Dertil kommer så deres X-Track pedaler som har stor udbredelse blandt MTB folket. Pedaler, klamper m.m. fra Look i Keo og X-Track serierne finder du selvfølgelig her på siden.

Om Look

Hvis man siger pedaler til cykelsport, så siger man også Look. Look Keo er et af de allerstørste brands inden for netop pedaler til landevejscykling og triathlon - og danner standarden for flere producenter af pedalbaserede wattmålere og lignende, men de laver også MTB-pedaler og mange foretrækker deres X-track pedaler til MTB. Look producerer også highend cykler og er i Danmark meget kendt inden for specielt banecykling, hvor deres cykler med det helt unikke kranksystem er blandt de mest brugte - men de producerer cykler og udstyr til enhver form for cykelsport - alt fra landevej, MTB, tri og gravel-cykler er at finde i deres program.

Look Cycle er franske og deres produkter er let genkendlige - det uanset om det er deres pedaler eller highend cyklerne i deres program. Man ser ofte Look cyklerne i det sydlige Europa men de har ikke så stor udbredelse her i Norden. De har udover cykler og pedalerne også cykeltøj i den gode ende af skalaen i deres sortiment. Men det er og bliver deres pedaler vi bedst kender her i Danmark - og Look Keo systemet tilbyder padaler og klamper, der er udviklet og forfinet gennem mange årtier. Lavet til mange timers cykling og konkurrence - foretrukket og bruges af cykelsportsfolk over hele verden.