Malmsten svÝmmebriller

De populære monterbare svømmebriller fra Malmsten Swedish Goggles - brugt af svømmere siden midten af 70'erne, hvor de blev introduceret. Ikke så meget pjat - Malmsten er bare gode svømmebriller til en overkommelig pris. 

Om Malmsten

Malmsten er synonym med svømmebriller. De populære Swedish Goggles som bruges af svømmere over hele verden. Simple og monterbare svømmebriller til folk der er storforbrugere af svømmebriller til træning og konkurrence. Billige og effektive.

Selv om det var Malmsten's moterbare svømmebriller der gjorde dem kendte over hele verden - og det også stadig er dem der er storsælgerne - er der masser af andre produkter i deres sortiment i dag. Det svenske firma har over tiden udvidet med alt inden for træningsudstyr til svømmere - og der er da også kommet mere alm. svømmebriller på programmet. Malmsten's Swedish Goggles er jo nok meget møntet på konkurrencesvømmere og det kræver da også lidt tilvænning at bruge dem - så der er kommet lidt mere behagelige af slagsen i programmet over tid ;-)