Miiego trådløse høretelefoner til sport

Hovedtelefonerne fra Miiego er populære hos løbere, fitnessudøvere og mange andre. Rigtig gode produkter når det gælder trådløse hovedtelefoner, og flere gode modeller at vælge mellem - Miiego AL3+, M1+ by Miiego og Miiego Boom som giver forskellige bud på god lyd, når du dyrker sport.

Om Miiego

Miiego er et prisvindende dansk brand, grundlagt i 2010, af den danske lydentusiast Christian Jeppesen og tidligere professionelle sportsudøver Anders Nøhr, som fra starten har haft et klart mål - nemlig at skabe de bedste lydprodukter til sportsfolk.

Ud fra den filosofi blev MIIEGO’s produktions- og designfilosofi født, og alle produkterne er udviklet i et strømlinet, minimalistisk dansk lyddesign, samtidig med at komponenterne har de højeste kvalitetsstandarder, der gør det muligt for deres høretelefoner at overleve det udfordrende skandinaviske klima.

Det første produkt der rigtig fangede an i sportsverdenen var AL3 høretelefonerne, som er trådløse over-ear hovedtelefoner med en nakkebøjle, der gør at de bliver siddende hvor de skal. Den forholdsvis lille "hørebøf" gjorde at man kunne dyrke sin sport, have god lyd i ørene og stadig høre hvad der skete omkring en - og de blev en kæmpe succes. AL3 er i dag stadig en af bestsellerne fra Miiego - nu dog i en opdateret version med et + efter navnet.

I årenes løb har deres filosofi gjort, at Miiego har fået ry for at være en af få fuldt fokuserede eksperter indenfor trådløse sportshøretelefoner, hvilket indtil videre 86 tildelte produktpriser og -awards fra anerkendte internationale sportspublikationer, såsom Women’s Running og Ironman, etc. vidner om.

Programmet er udvidet til også at omfatte in-ear headsets (M1), samt den meget populære Miiego Boom, som mest er til fitness, da det er mere traditionelle hørebøffer - med superb lyd, men stadig til sport, hvor man bl.a kan udskifte puderne når man dyrker sport.