Mizuno løbesko til damer og herrer

Løbeskoene fra Mizuno er altid blandt toppen i test af løbesko verden over - og det med god grund. De laver løbesko af høj kvalitet, hvor der ikke overlades noget til tilfældighederne. Tjek udvalget fra Mizuno her på siden.

Om Mizuno

Mizuno er et japansk sportsbrand som så dagens lys helt tilbage i starten af 1900-tallet hvor baseball var deres speciale. De laver i dag stort set alt inden for sportsudtyr og beklædning til sportsgrene som løb, tennis, håndbold, fodbold, golf og lignende samt mere østlige sportsgrene som judo, ju-jitsu og karate - men Mizuno's absolut største produktion ligger omkring sko ... de laver sko til stort set alle nævnte sportsgrene og et par stykker mere, ligesom de producerer sneakers m.m.

Her hos SportActives koncerntrere vi os af naturlige grunde omkring Mizuno løbesko. Og det er gode af slagsen du finder i shoppen. Der ligger årtiers forskning og udvikling bad Mizuno løbesko - og de nye Wave-modeller har taget verden med storm. Her får du maksimal støabsorbering samtidig med at skoene giver dig energien tilbage fra din landing.