Muc-Off til din cykel!

Et af de største og mest populære brands indenfor produkter til vedligeholdelse af cykler er Muc-Off. Komplet serie af miljøvenlige midler til rensning, smøring og vedligeholdelse af din cykel ... og så dufter de fantastisk ;-) Du finder i øvrigt også produkter som vask og cremer til dig selv.

Om Muc-Off

Det startede lidt ved en tilfældighed, da en fyr ved navn Rex Trimnell rodede med forgafler i X-Lite tilbage i 1991, og tænkte han ville lave noget der var fantastisk til at gøre dem rene med. En pink spray blev det til, som han (og mange andre) mente var den bedste opfindelse siden skiveskåret brød. Det blev starten på Muc-Off.

I dag er Muc-Off en ledende producent inden for produkter til rengøring og vedligehold af cykler - og det er ikke kun i cykelverdenen de er populære, for også motorcykel- og bilverdenen har taget Muc-Off til sig. Her I Danmark er det dog deres serie af midler til rengøring, polering og smøring af cykler Muc-Off er bedst kendt med. Produktprogrammet er stort, og man finder udover rengøringsmidler, forseglere, olie og et hav af smarte børster m.m. også produkter til rytteren selv i form af cremer og vaskemidler.

Den lyserøde bike-cleaner er stadig i programmet næsten 30 år senere - og pink er da også Muc-Off's signaturfarve. I øvrigt er en stor del af de gode produkter fra Muc-off miljøneutrale - og så dufter de rigtig godt ;-)