New Balance sko og sportsbeklædning

En af de største producenter inden for sports-sko, beklædning og tilbehør til sport er amerikanske New Balance. NB-logoet er synonym for sport og aktivitet og kendt af alle. New Balance er stærkt repræsenteret inden for sportsgrene som løb og fitness såvel som livsstil generelt. Masser af gode produkter af høj kvalitet ... med masser af statement.

Om New Balance

Virksomheden er grundlagt i Boston (USA) i 1906, og er dermed et af de ældste brands inden for sportsbeklædning og fodtøj til sport og aktivitet. Den hæderkronede virksomhed har været med hele vejen, og mærket er uomtvisteligt et af de bedst kendte sportsbrands. De har fulgt med i udviklingen og konstant været med i front - og er stadig, mere end 100 år efter opstarten, et af de absolut mest populære sportsmærker i verden.

Løbesko i verdensklasse
Her i Danmark er New Balance nok mest kendt for deres løbesko, som er de foretrukne sko for løbere, fitnessudøvere og andre sportsfolk over hele verden. Høj kvalitet og seriøse bud på sko til sport og aktiv livsstil gør at New Balance er med helt fremme. Man går aldrig forkert i byen med New Balance.

Beklædning med statement
Også når det gælder beklædning til sport og livsstil er New Balance stærkt repræsenteret i Danmark. NB-logoet har masser af statement og den gode kvalitet gør ligeledes at bl.a. deres logo t-shirts er at finde langt uden for sportens verden. God kvalitet er altid et godt udgangspunkt og derfor ser man også NB-logoet alle steder.

Selv om vi her i Danmark bedst kender New Balance i forhold til sport, er de kæmpestore på livsstils-beklædning i bl.a. deres hjemland USA, hvor man ser mærket overalt. De producerer, udover de dedikerede sports-produkter, også masser af beklædning og sko til hverdagsbrug - og har ligeledes et meget stort program også inden for udstyr og tilbehør. Et amerikansk topbrand som følger med tiden og udviklingen.