Newline sportsbeklædning m.m.

Leder du efter sportsbeklædning i god kvalitet til beherskede priser, er Newline et dansk brand der leverer begge dele. Et stort og bredt program inden for sportstøj til løb, cykling, fitness m.m. Godt sportstøj til damer og herrer - og kvaliteten er rigtig god til prisen.

Om Newline

De fleste kender vel Newline som er et af de gode gamle mærker i Danmark. Men grundlaget for det danske mærke inden for sportsbeklædning, er lidt anderledes. Det var en  jægersoldat ved navn Helge Petersen, som i 1981 efter et faldskærmsudspring undrede sig over hvordan hans faldskærm kunne forblive tør, når hans dragt var våd.

Som jægersoldat var han vant til bl.a løbe, som en del af den fysiske træning, og han lavede sig et sæt løbetøj af stoffet fra sin faldskærm. Det lette løbesæt blev starten på Newline - og idéen fra dengang er stadig en del af Newline's DNA.

Let og stærkt sportstøj til løb og cykling er hovedprodukterne hos Newline, men udover løbetøj og cykeltøj finder du også et udvalg af tilbehør til de samme sportsgrene - et smalt men dækkende sortiment af huer, handsker, strømper skoovertræk og lignende produkter., så du kan blive iklædt Newline fra top til tå.