Pirelli

Pirelli er et meget overset mærke inden for cykelsporten. Pirelli er faktisk ikke ny på  cykeldæk markedet, da man kørte Giro D'italia i starten af 1900 tallet sad der Pirelli dæk på stort set alle cykler. Nu er de tilbage på markedet, og har inden for forholdsvis kort tid allerede gjort sig bemærket i cykelmiljøet ved at klare sig godt i diverse tests.

Pirelli Velo er navnet på deres serie af cykeldæk, som alle er af meget høj kvalitet. Du har mulighed for at finde dæk til både mountainbike, landevej og gravel. Specielt vinterdækket Cinturato til landevejscykler er ekstraordinært godt, da man har formået at producere et vinterdæk, der ikke vejer mange 100g, samtidig med at holdbarheden og punkteringsresistenten er i top. 

Pirelli har i mange år været de førende inden for dæk produktion til motorsport hvor de har klaret sig rigtig godt, takket være deres enorme kendskab til dækproduktion, hvilket de nu har videreført til cykelsporten. 

SmartNet silica gummiblanding leverer meget lav rullemodstand, høj punkteringsresistent og en god slidstyrke, som samtidig bibeholder grebet i vådt vejr, hvilket er essentielt når man kigger på et allround dæk til de danske forhold. 

Skal du ud at købe nye cykeldæk kommer man ikke uden om Pirellis dæk, som er til den kvalitetsbevidste cykelrytter, og du bliver ikke skuffet over kvaliteten og dækkets performance.