Proviz refleks-beklædning

Hvis du vil sikre dig at blive set, når du bevæger dig i trafikken, er Proviz det sikre valg. Ekstremt reflekterende materiale og gode jakker m.m. til løb, cykling og fritid. Fås i mange gode varianter til damer og herrer.

Om Proviz

Hvis du ikke allerede kender Proviz og leder efter noget tøj der kan gøre dig synlig, når du dyrker din sport efter mørkets frembrud, så er dette mærke lige dig,

Det hele startede i London i 2008, hvor to brødre pendlede på cykel til deres job. Det var under deres daglige ture på cykel, at de indså begrænsningerne for de produkter, de og andre pendlere brugte. De kunne se at der måtte være et marked for innovative, reflekterende cykelprodukter.

Det første produkt hed Triviz og er en slags advarselstrekant man kan montere bag på fx. sin rygsæk og som udsender et electroluminescent lys. Produktet vinder stadig priser, men det var da Proviz lavede de første cykeljakker i et super reflekterende materiale, at verden for alvor fik øjne op for dem.

Jakkerne har den egenskab at de ligner alm. cykeljakker i dagslys, men når mørket falder på og fx. bilers lys rammer dem lyser de op, så man ikke kan undgå at blive set.

Proviz reflekterende jakker findes i dag til en række sportsgrene og aktiviteter - herunder løb, cykling og outdoor - og de fås i en række gode farver. Dertil er også kommet et bredt program af fx. backpacks og lignende, som har de samme reflekterende egenskaber ... og meget mere er på vej.