Puma sportsbeklædning og sko

Et af de absolut største og mest nyskabende brands indenfor sportstøj og sko til løb, fitness eller fritid er tyske Puma. I en lille sydtysk by bliver der tænkt store tanker om udviklingen af sportsbeklædning og ofte bliver der gået nye veje med utraditionel markedsføring.

Puma er kendt for at lave super lækkert træningstøj baseret på de værdier, der skaber en fremragende atlet, og de følger hele tiden med udviklingen. Men derfor passer tøjet stadig perfekt - uanset hvilket niveau man træner på. Træningstøj skal gøre at vi frit kan dyrke sport, som kan transformere og styrke os.

Som Puma selv siger: Be Brave, Be Confident, Be Determined, Be Joyful... Hvilket deres produkter lægger op til, at man skal være.

Om Puma

Historien om Puma, er også historien om de to brødre Rudolf og Adolf Dassler. I 1919 startede de sammen virksomheden "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" (Dassler-brødrenes Skofabrik) i hjembyen Herzogenaurach i Tyskland. Brødrene Dassler var blandt de første til at udvikle løbesko med spikes og de blev hurtigt leverandører til datidens største atletik stjerner. Bl.a. vandt amerikaneren Jesse Owens 4 guldmedaljer ved OL i Berlin i 1936 i Dasslers sko med spikes. I 1948 blev brødrene uenige om den fortsatte drift af fabrikken og virksomheden blev delt i to. Den ene del blev til Adidas og den anden del blev til Puma.

I mange år var Puma i en bitter strid med Adidas om at blive det foretrukne mærke blandt olympiske atleter. Adidas vandt striden på den lange bane, men Puma skabte sin egen niche og voksede til at blive et af verdens ubestridt mest populære brands.

Puma har aldrig være bange for at gå til stregen i deres bestræbelser på at brande sig. Ofte er det instinktet som driver markedsføringen, og det sammenlignes med de top atleter, som dagligt yder deres absolut bedste i jagten på drømmen om at blive nummer 1.

Løb og træning

Til hvert eneste produkt, bruger Puma de absolut bedste og mest innovative materialer. Sat sammen med en meget høj designprofil, skaber Puma sportstøj i verdensklasse, som kan bruges på træningsbanen og i gadebilledet. Man får en meget høj kvalitet uden at der bliver gået på kompromis med designet.

Pumas logo er letgenkendeligt og man ser det meget i gadebilledet. Lige fra de klassiske logo t-shirts og sweatshirts til flot designede sko.