Purelime fitness beklædning og bh'er

Sports-bh'erne fra Purelime er af gode grunde valget hos kvinder i alle aldre. De prisvindende bh'er taler for sig selv. Og Purelime har samtidig en tøjserie til fitness m.m. som absolut også er populær - herunder også det gode Seamless Body Dry sportsundertøj.

Om Purelime

Når vi snakker fitnessbeklædning til kvinder og ikke mindst sports-bh'er er danske Purelime altid aktuel. Purelime's Seamless Body Dry undertøjs serie er nærmest uundværlig for mange kvinder, som bruger det gode undertøj til alt - både sport og hverdag.

Purelime Sports-BH'er
Purelime's sports bh-serie har vundet en lang række tests på grund af de fremragende features som de tilbyder. Udover at være tilgængelige i alle tænkelige størrelser (fra 60A til og med 100J), er de specielt udviklet i forhold til pasform, bevægelsesfrihed og fugtregulering. Purelime bh-programmet er stort men når vi snakke de "rigtige" sports-bh'er er det modeller som Compression Bra High Impact, Support Bra High Impact, Padded Athletic Bra, Sports bra High Impact fra Purelime der er bestsellerne hos piger der dyrker sportsgrene som løb og lignende hvor belastningen på brystet er stort. Bh'er der gør det de skal og beskytter dit brysts sarte bindevæv. Men der findes ligeledes en række gode toppe til mindre belastende sportsgrene.

Purelime Seamless
Seamless Body Dry serien fra Purelime er næsten lige så populær som sports-bh'erne. Som navnet antyder er det beklædning lavet uden sømme - primært undertøj til kvinder som er virkeligt behageligt at have på. I serien findes de populære hipsters, toppe, undertrøjer og leggings som mange kvinder sværger til. Seamless Body Dry serien fra Purelime er lavet i et specielt stof der virker antibakterielt og forhindre dannelsen af dårlig lugt under fysisk aktivitet - og det er super behageligt tøj som holder dig tør inderst inde til fitness, sport og andre aktiviteter ... og perfekt til at chille i til hverdag.

Purelime fitness beklædning
Hos Purelime finder du selvfølgelig også gode tights, capri's og loos fit bukser, bluser m.m. i deres sædvanlige gode kvalitet. Der findes en række gode modeller i Purelime's lækre design og let genkendelige snit. Dansk fitness beklædning som er super populært hos kvinder i alle aldre.