PurePower sportsernæring

Når det gælder rene råvarer og fraværet af utilsigtede tilsætningsstoffer er danske PurePower det helt rigtige mærke inden for energi- og protein-produkter. Du finder et dækkende program og PurePower er efterhånden med hos mange sportsudøvere, når der er brug for ekstra energi undervejs eller muskelopbygning efter endt træning.

Om PurePower

Sportsernæring fra danske PurePower er blevet super populært hos sportsudøvere inden for mange sportsgrene - og det med god grund. PurePower arbejder med rene råvarer og er som det eneste energibrand ISO22000 certificeret - hvilket understreger at de mener det alvorligt, når de siger at kun det bedste er godt nok.

I PurePower's program finder du hele paletten inden for sportsernæring - energi produkter som energi-gels, energi-bars og energidrikke, elektrolytter til drikkedunken samt proteinprodukter til såvel restitution og muskelopbygning. Alle PurePower's produkter er udviklet med henblik på at give sportsfolk og motionister de bedst mulige produkter, og det har rigtig mange fået øjnene op for. De buges af løbere, cykelsportfok, svømmere og fitnessudøvere - og ikke mindst triathleter som af gode grunde ligger mange timers træning i deres sport ... og har endnu mere brug for et seriøst energiprodukt.

Sportsernæring er en vigtig del af mange sportsudøveres supplement af energi og salte m.m. under længere træningspas - ligesom proteinprodukter er det efter endt træning, når man lægger mange timers træning for dagen, og har brug for restitution og genopbygning af muskelfibre.

PurePower er udviklet i samarbejde med sportsfolk indenfor mange forskellige sportsgrene og på alle niveauer, hvilket har bidraget til at sammensætte et program af produkter, der både hvad smagsvarianter, anvendelse og effekt er nøje afstemt. Udviklet af sportsfolk til sportsfolk.