Re:Claim vaskemidler til sportstøj m.m.

Her finder du en serie af gode vaskemidler, skyllemidler og lugtfjernere til dit sportstøj, løbe-og cykelsko samt sportstasker fra Re:Claim. Gode og effektive vaskeprodukter til funktionelt tøj som bevarer farve og funktion - samt lugtfjernere der er effektive mod dårlig lugt fra sko og tasker.

Om Re:Claim

Vaskemidler til sportstøj og lugtfjernere til sportsko og taske m.m. .. det er Re:Claim!

Re:Claim laver en række gode vaske- og skyllemidler til sportstøj, som typisk ikke må vaskes ved mere end 40 grader, hvis man vil bevare såvel farve som de rent tekniske egenskaber i sit sportstøj - herunder stoffets elastiske egenskaber. Og det sætter vaskemakinenen på en hård prøve, for vask ved lav temperatur er typisk ikke specielt effektiv når svedlugt skal fjernes.

Det er her Re:Claim Washing Dergents kommer ind - de er udviklet til at bibeholde farver og funktionalitet i funktionelt tøj længst muligt og samtidig fjerne dårlig lugt fra tøjet.

Re:Claim vaskemidlet findes såvel såvel med duft og i en uparfumeret udgave til dig der er parfume sensitiv. I serien findes også en softener (et skyllemiddel) som ligeledes er udviklet til sportstøj.

Det sidste produkt i Re:Claim serien er en spray til bl.a sportsko og sportstasker der fjerner dårlig lugt fra disse. En god løsning på et problem som de fleste jo nok kender - og som ikke kun er virksom i forhold til sportssko. De sko som man gerne har på, har det også med at få en lidt stram odeur ;-)