ReeLight cykellygter

Skal du bruge cykellygter til din citybike eller lignende hverdagscykel, er ReeLight's magnetsystem et godt valg. Populært brand inden for cykellygter der ikke kræver batteri og som virker rigtig godt.

Om Reelight

Lygter der passer sig selv til din hverdagscykel. Reelight magnetlygter er super populære til citybikes, pendlercykler, børnenes cykler og lignende, fordi de er fastmonterede og altid virker. Ingen batterier der skal skiftes og et godt lys der sikre at man bliver set når mørket falder på. Reelight lygterne gør dig også mere synlig i trafikken i dagstimerne, hvor det skarpe blink giver øget opmærksomhed fra dine medtrafikanter. En rigtig god løsning, som sikre at man altid har lys på cyklen.

Montagen af Reelight er rimelig simpel. De laver selv stømmen via de monterede magneter - og når først de er monteret virker de bare. De giver de lovpligtige blink pr. minut og bliver ved med at blinke også hvis du stopper for rødt lys og lignende, da der er en kondensator som oplades mens du kører. Placeringen af lygterne kommer helt af sig selv, og sikrer at du har dit lys der hvor det skal være.

Reelight er et af de mest brugte lygtesæt på hverdagscykler.