Rwo cremer m.m.

Et meget populært brand når det gælder problemområder, ømme muskler efter sport og lignende. Röwo cremer og gels m.m. til fødderne, muskelsmerter og ikke mindst deres mest solgte produkt - nemlig den berømte Hirschtalgcreme til modvirkning af slidskader.

Om Röwo cremer m.m.

Populære cremer til såvel sport som hverdag. Rövo tilbyder en række gode cremer - herunder bl.a massagecreme, bodylotion og cremer med god effekt i forhold til muskelømhed, som er meget populære hos mennsker i mange sammenhæng - såvel sport som afhjælpning af arbejdsrelaterede problemer.

De mest kendte produkter fra Röwo er jo nok deres fodcremer og fodlotion og venebalsam, for ikke at forglemme Röwo Hirschtalgcreme, som folk sværger til for at undgå slidskader, vabler, hudløshed m.m under sport og aktivitet med gentagene bevægelser der slider på huden. Röwo Hirschtalgcreme giver dig et ekstra lag hud bestående af ægte hjortetalg og bivoks som beskytter din hud ... super populært produkt, som mange aktive menesker altid har liggende på hylden derhjemme.

Rövo produkterne er til beskyttelse og afhjæpning af problemområder i hud og muskler.