Rudy Project hjelme og cykelbriller

Flotte designs, rigtig god pasform og kvalitet er det der præger Rudy Project - og det gælder såvel deres cykelhjelme som deres lækre solbriller. Kvalitet hele vejen igennem, og har man først fået en hjelm fra Rudy på hovedet er man solgt.

Om Rudy Project

Rudy Projct udvikler solbriller, briller til beskyttelse samt hjelme til en række sportsgrene - herunder løb, cykling, outdoor, sejlsport og skisport. Det er primært tekniske produkter som solbriller specielt udviklet til forskellige sportsgrene - og ditto hjelme til cykling og skisport.

Rudy Project's briller er populære hos specielt løbere og cykelsportsfolk. Det er super god kvalitet og men er ikke i tvivl når man får et par Rudy Project briller på hovedet. Der er et stort program af typer inden for såvel løbe- og cykelbriller og der er typisk en model der passer - både funktionelt og farvemæssigt. De fleste briller fra Rudy Project kan fås med forskellige linsefarve og stel.

Mht. hjelme fra Rudy Projekt, så koncentrerer vi os naturligvis om cykelhjelmene, og der findes en hjelm til enhvert behov i programmet - om du er til mountainbike, landevejs cykling, turcykling eller måske tt- og triathlon. Eftersom Rudy Project koncentrerer sig om tekniske produkter inden for briller og hjelme er de på forkant med udviklingen, og leverer innovative løsninger der ofte er langt foran konkurrenternes.

De er måske nok ikke det største brand på denne scene - men Rudy Project produkterne står hverken hvad kvalitet eller funktion tilbage for de højt profilerede brands.