Sailfish svømmetøj og svømmeudstyr.

Sailfish våddragter og svømmeudstyr på SportActives.dk

Her på shoppen kan du finde Sailfish våddragter og andet svømmeudstyr, som kan hjælpe dig til at blive en bedre svømmer i vandet. Vi har våddragter til både mænd og kvinder, samt til nybegynderen og til den øvede/seriøse triatlet. Våddragterne findes i forskellige prisklasser, så det er muligt for alle at kunne købe en Sailfish våddragt, alt efter ens ambitioner og budget. Køb Sailfish produkter/udstyr og du vil få produkter/udstyr af høj kvalitet.

  

Sammenligning af Sailfish Våddragter:

Sammenligning af Sailfish våddragter - grafSammenligning af Sailfish's våddragter fleksibilitet

Sammenligning af Sailfish's våddragters opdrift

Sammenligning af Sailfish's våddragters hydrodynamik

Sammenligning af Sailfish's våddragters materiale tykkelser

Alle Sailfish neopren våddragter er velegnede til de tilladte vandtemperaturer i triathlon.

Beskyttelsen af kulde er ikke signifikant forskellig mellem de enkelte modeller. Den opfattede kuldebeskyttelse er stærkt afhængig af den personlige kuldefølelse. Når stramningen i fleksibilitet øges, øges også følsomheden af måleren. Ikke desto mindre er dragterne ekstremt holdbare, når de strammes korrekt og bruges.

Sørg for, at våddragten skylles efter hver svømning med klart, koldt vand, derefter vendes på vrangen og tørres på en bøjle i ikke direkte sollys.

 

Om Sailfish

Historien om Sailfish starter i 2007, da den tyske Jan Sibbersen (tidligere professionel svømmer) kaster sin passion over triathlon med det fokus, at være den hurtigste svømmer oppe af vandet ved Ironman-stævner. Han vil etablerer Sailfish med det formål, at udvikle de bedste våddragter til triatleter med mottoet: ‘’ Made to make you faster’’ (Lavet til at gøre dig hurtigere). Jan Sibbersen har flere titler med ‘’First out of water’’ før og efter 2007 ved forskellige stævner, men satte ny svømme rekord ved IRONMAN Hawaii 2018 i tiden 46,29 min iført en Sailfish-våddragt.

Allerede i 2007 vinder Sailfish-våddragten titlen som ‘’Årets våddragt’’, hvilket gentager sig i 2008. Sidenhen er det blevet til mange flere titler indenfor triathlon-award, hvilket har gjort dem anerkendt i triathlon verden. Sailfish har nemlig fokus på at fremstille og udvikle våddragter og svømmeudstyr af højeste kvalitet, da de udmærket ved, at triatleter ikke går ned på udstyr. Du har sikkert allerede set, at mange triatleter anvender de flotte og hurtige våddragter til forskellige stævner.

Det er muligt at læse meget mere om Sailfish her: https://www.sailfish.com/en/