SaltStick elektrolyt-tabletter

Salte og mineraler er vigtige når du dyrker længerevarende aktiviteter og sport. SaltStick salt-tabletterne tilfører de vigtige mineraler til dine muskler, så de fortsat kan optage væske under fysisk udfoldelse - du undgår væskemangel og dermed også kramper m.m. Fås også med koffein som en ekstra opfrisker, når depoterne er ved at være udtømte.

Om SaltStick

Dette er uden sammenligning det mest solgte mærke, når vi snakker salte og mineraler til sport. Saltabletterne fra SaltStick bruges af sportsfolk fra alle sportsgrene, for at sikre fortsat væskeoptag i muskler ved længerevarende aktivitet. De små salt-piller virker og er nemme at håndtere og dosere.

Som de fleste ved, vil man under længerevarende hård aktivitet svede saltene (elektrolytterne) ud af sine muskler, og disse salte og mineraler er dem der medvirker til at binde væske i muskelgrupperne - og resultatet er at musklerne langsomt mister evnen til at optage og binde væske. Dette oplever vi som træge og trætte muskler - og i sidste ende også forkrampning af musklerne. Jo varmere omgivelser vi træner i og jo hårde akvitet vi udøver - jo hurtigere vil dette blive et issue. Derfor er det vigtigt at man tilføre elektrolytter til sit system, så væskebalancen opretholdes.

SaltStick er frem for alt nemme at have med, så man ikke er afhængig af at skulle have elektrolytter iblandet sit vand i en drikkedunk - og smtidig kan man lave en passende dosering i forhold temperatur og intensitet i det træningspas eller den konkurrence man står over for. Sportsfolk arbejder med intervaller for indtagelse ved længerevarende udfoldelser.

Vi opdager typsik at vi ikke har fået væske nok tilført mulsklerne, når det er for sent - og kan man ikke binde væske, kan man stort set drikke lige så meget man vil uden at det hjælper. Det er game over i den forstand, at det ikke lige bliver den dag man vinder racet ;-) Det er den løbende tilførelse af salte og mineraler der betyder, at man kan blive ved med at optage væske.

SaltStick tabletterne har i øvrigt fået en bred fanskare i befolkningen generelt, netop fordi de er så nemme. Ældre mennesker som ofte har svært ved at få nok af de vigtige salte gennem kosten, vil med fordel kunne bruge dem under ekstreme forhold som hedebølger, ophold under varmere himelstrøg og lignende. Væskemangel hos ældre, der ikke får salte nok gennem kosten, er et kendt problem - og tilførelse af salte er nemt med Saltstick.