SB Watersport havtasker

Rigtig gode havtasker til open water svømmere. Giver synlighed og sikkerhed når du svømmer i åbent vand, og du får samtidig mulighed for at have din mobiltelefon, bilnøgler og lignende med når du svømmer i søen eller havet. Populær havtaske fra SB Watersport.

Om SB Watersport

De fleste triathleter og havsvømmere kender nok SB Watersport havtaskerne. De meget populære tasker/bøjer man har med sig under svømning i åbent vand - som udover sikkerhed i form af synlighed også giver mulighed for at have småting med sig på svømmeturen.

SB Watersport havtaskerne har som sådan tre funktioner. Den vigtigst er synligheden og man bør ikke svømme i åbent vand uden en sådan havtaske - man er svær for andre trafikanter (sejlere, windsurfere og folk på vansdscotere) som bevæger sig i samme farvand - og en god havtaske sikrer dig synlighed og dermed mod at blive sejlet ned.

Men en god havtaske kan faktisk også agere livsredder, hvis du får problemer ude på vandet. Man svømmer typiske et stykke ude for at komme på dybt nok vand og komme fri af forhindringer i de kystnære områder - og SB Watersport havtasken har volumen nok til at være en hjælpende hånd, hvis du får krampe eller på anden vis bliver dårlig.

Den sidste funktion med SB Watersport havtasken, er selvfølglig muligheden for at have sine bilnøgler, sin telefon, pung og lignende med sig, så man ikke skal efterlade disse effekter inde på stranden eller i den parkerede bil. Den vandtætte konstruktion sikrer at de ligger tørt og godt i det dertil indrettede rum.

Husk i øvrigt at du, uanset om du har en SB Watersport havtaske med eller ej, ikke bør svømme i åbent vand alene, eller med en hjælper der holder et vågent øje inde fra stranden ... uanset hvor god en svømmer du er.