Shimano - reservedele til cykler

Det absolut største brand i verden når vi snakker reservedele til cykler er Shimano. Langt hovedparten af de cykler der sælges på verdensplan er udstyret med kassetter, kæder, gear, bremser, kabler og lignende fra netop Shimano - og derfor findes der selvfølgelig et kæmpe program inden for reservedele.

Om Shimano

Det største brand overhovedet når vi snakker cykling. Japanske Shimano er for mange standarden, når vi snakker gear, bremser, kranksæt, sliddele og lignende til cykler. Shimano bruges på alle typer af cykler fra hverdags- og elcykler til mountainbikes og racercykler - og det er Shimano dele der sidder på langt hovedparten af cykler der sælges verden over. De er typisk først med nye trends og tiltag ... og konkurrenterne kommer jagende bagefter.

Men Shimano er meget mere end cykeldele. Du finder ud over de gode produkter som gear, kranksæt, sliddele, hjul og lignende også et kæmpe program inden for cykelsko og cykelbeklædning, tilbehør som tasker og backpacks m.m. - og altsamme er af samme høje standard og kvalitet. Cykeltøjet fra Shimano er måske ikke så kendt her i Europa som fx. deres cykelsko - men det vil det uden tvivl blive, for der er seriøse produkter der kommer fra dem. Shimano går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller funktion.

Shimano har i dag en lang række af kendte sports-brands under deres paraply, heraf mange i cykelverdenen. Men derudover er de selvfølgelig et meget kendt brand inden for lystfiskeri - ingen lystfisker med respekt for sig selv, ved ikke at Shimano også er verdens største producent af bla. fiskehjul, stænger, line og andet tilbehør til fiskeri. I kraft af deres store erfaring med cykelsko har de i øvrigt også en produktion af sko til roere.