Sports-bh'er i super kvalitet

Når man som kvinde dyrker sport, er en god sports-bh et must - og det er lige præcis hvad Shock Absorber kan levere. Navnet siger vel det hele, men Shock Absorber sports-bh'erne giver dig mulighed for at dyrke sport uden at belaste dine bryster mere end godt er - og dermed passe godt på dem.

Om Shock Absorber

Dette er sports-bh'er i den rigtige kvalitet til dig der dyrker sport og vil beholde dit bindevæv intakt, på trods af hårde belastninger. Navnet Shock Absorber siger vel det meste - for deres bh'er er lavet til at aftage de hårde stød som sportsgrene der giver en bounchende effekt medfører. Samtidig er de lavet i materialer der leder fugten væk fra huden.

Dine brysters bindevæv er beregnet til at klare alm. belastninger, men de lidt hårdere sportsgrene som løb og andre sportsgrene med gentagne stød vil over tid ødelægge det sarte bindevæv - og er skaden først sket er den uoprettelig ... i alle tilfælde af naturlig vej. Så pas på dine bryster og jo tunger bryst du har, jo mere obs bør du være på en god sports-bh, for de påvirker også din ryg og holdning.

Shock Absorber er en serie sports-bh'er udviklet med det formål at holde brystet på plads, aftage de hårde stød og fordele belastningen, så du ikke får problemer med ryg og skuldre. Shock Absorber findes i en række modeller til forskellige sportsgrene og barmstørrelser, og de er hurtigt blevet super populære hos sportskvinder i mange lande. Det er de, fordi de faktisk løser opgaven nærmest til perfektion.

Det er som med bh'er i al almindelighed vigtigt, at du får en bh der passer dig. Shock Absorber bh'erne er generelt en smule små i størrelsen og de er derudover formstøbte - så det er er vigtigt at du ikke vælger en for lille størrelse. Du kan læse mere på de enkelte modeller omkring valget.