SiS energi- og protein-produkter

Hos løbere og cykelfolk er SiS et af de foretrukne brands, når der skal energi og elektrolytter med under længerevarende sportsudøvelse. Men også deres recovery-produkter (protein) vinder hurtigt ind. Velsmagende og effektive produkter inden for sports nutrition fra Science in Sports. 

Om SiS

Science in Sport er det fulde navn for SiS og de har længe været den markedsledende leverandør af sportsernæring inden for specielt cykelverdenen, men lige så stille og roligt er SiS ved også at få mange tilhængere i sportsgrene som løb, svømning, roning og mere fitness-betonede sportsgrene. Det er gode produkter som er nemme at arbejde med, når man har brug for tilførsel af ekstra energi under længere træningspas og konkurrencer.

SiS energiprogram består af gels, bars og drikke (pulver til opblanding), og specielt deres isotoniske energigels har længe været et af de mest populære produkter i deres program. Isotoniske gels består af kulhydratholdig gel som er opblandet med vand, hvilket betyder at du ikke behøver at drikke sammen med indtagelsen. De er i mange sportsgrene - herunder også cykling og løb - løsningen når det går stærkt og man vil sikre sig et skud energi på de rigtige tidspunkter, selv om man ikke umiddelbart har vand inden for rækkevidde.

Et andet populært produkt fra SiS er deres elektrolytter, som både findes i tabletform til drikkedunken og som pulver til opblanding hjemmefra. SiS drikke med mineraler og salte er også ofte det officielle mærke ved større konkurrencer. Gode velsmagende og effektive ... og ikke mindst vigtige for sportsudøvere der er ude på længerevarende træninger og konkurrencer og vil bibeholde væskebalancen.

SiS har også er bredt program inden for proteinbars og pulver til drikke - som er møntet på restitution efter et hårdt træningspas eller en konkurrence. Igen, gode produkter med den rette mængde protein, og en række gode og populære smagsvarianter.

Generelt er det udholdenheds atleter (cykelryttere, løbere, svømmere, triatleter, roere og lignende) der er SiS målgruppe. Deres sortiment er udviklet og sammensat med udgangspunkt i det behov som denne type sportsudøvere har vedr. sportsernæring. Og produkterne er populære ... velsmagende, med det rigtige indhold og ikke så hårde ved maven som andre mærker kan være. De fleste prøver jo over tid andre mærker - men rigtig mange vender tilbage til SiS igen.