Speedo svømmetøj og udstyr

Speedo er uden tvivl et af de mest kendte brands inden for svømning. Og du finder alt inden for svømmetøj og træningsudstyr hos Speedo. Super kvalitetsprodukter til svømmere på alle niveauer - fra leg og pjank over motion til konkurrence på højt plan.

Om Speedo

Speedo Swimwear er en virksomhed med snart 100 år på bagen og still going strong, hvilket skyldes deres innovative tilgang til svømmetøj og udstyr. Uanset om man er konkurrencesvømmer eller motionssvømmer så kender alle Speedo for deres gode produkter - og de står bag meget af den udvikling der er sket inden for såvel svømmetøj som udstyr til træning m.m.

Uanset om det er badedragter til strandbrug, klorresistente svømmedragter og bukser til svømmetræning eller Speedos berømte Fast Skin konkurrence-dragter og -bukser så er mærket mellem dem man oftest ser hvor svømmere bevæger sig. Et af de største mærker på markedet.

Speedo har udover det gode svømmetøj også et stort program inden for tilbehør som badehætter (caps), svømmebriller (goggles), næseklemmer. ørepropper, tasker, towels og lignende. Og du finder også et godt program inden for træningsudstyr som fingerpaddles, finner, centersnorkler, pullbouys, kickboards og lignende træningsudstyr fra Speedo. Alt det du skal bruge som svømmer.