Squeezy energiprodukter

Her finder du de gode energi-produkter fra tyske Squeezy. Produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer til sportsfolk og motionister. Bl.a deres energigels og ikke mindst de gode energi-vingummier er i høj kurs.

Om Squeezy

Energimærket Squeezy stammer oprindeligt fra Sydafrika, hvor en professor inden for sportspædgogik, ved navn Timothy Noakes, som også var inkarneret marathonløber, jo var klar over at præstation over længere tid krævede tilførsel af energi.

Han udviklede en energigel som kunne løse opgaven, og den fik navnet Squeezy. Dette længe før andre producenter overhovedet havde overvejet en sådan løsning. Først i 1993 kom produktet til Europa og det blev hurtigt populært hos udholdenheds atleter. Der bliver udviklet enkelte andre produkter - bl.a de populære Squeezy Fruitgum's som den dag i dag er en af bestsellerne. Men I 2009 bliver produktionen flyttet til Tyskland - og siden da er det gået stærkt.

Der findes i dag et stort program fra Squeezy med energi-gels, energi bars, energi-drikke m.m.

Produkterne i Squeezy's energi-serie er lavet i tæt samarbejde med sportsfolk og kedetegnes ved at være venlige mod maven fordi der ikke er unødige tilsætningsstoffer i produkterne. De er populære hos sportsfolk inden for rigtig mage sportsgrene.