Stages Wattmålere

Wattmålere er efterhånden kommet ned i priser hvor de fleste kan være med, og motionister har også fået øjnene op for den effektive træning som en wattmåler giver mulighed for. Stages wattmålere er blandt de mest solgte til både inkarnerede cykelryttere som motionisten, der vil lidt mere med træningen.

Om Stages

Stages Cycling revolutionerede relt markedet inden for wattmålere, da de gik på markedet med en enkeltarms pedalarm i starten af dette årti, til en pris som gjorde wattmåling meget mere tilgængelig for alm. dødelige.

En Stages wattmåler var (og er) kort fortalt en sensor monteret og kalibreret på en standard pedalarm, hvilket også gjorde montagen af wattmåleren super simpel - for man udskiftede helt enkelt sin eksisterende venstre pedalarm med den nye ... og man havde en wattmåler på sin cykel.

Stages havde i øvrigt forsynet deres wattmåler med såvel ANT+ og Bluetooth Smart, hviket betød at anvendligheden ikke var begrænset til ANT+ computere som Garmin. Kunderne fik frihed til at koble op med andre enheder.

Stages wattmålere blev helt naturligt hurtigt de meste sælgende, for selv inkarnerede cykelryttere og triathleter fandt hurtigt ud af at de både var præcise og gav stabile målinger. Stages vendte op og ned på markedet, hvor wattmåling indtil da havde været forbeholdt de få, som kunne smide 10-20.000 efter et specialbygget kranksæt.

Stages er stadig en af de helt store når vi snakker wattmålere, og deres enkeltarms wattmålere er stadig i høj kurs, men med tiden er der også kommet kranksæt med højre-venstre målinger, cykelcomputere m.m. fra Stages. Produkterne laves stadig med udgangspunkt i montage af deres sensorer på enten standard pedalarme eller kranksæt fra de større producenter.