Tacx hometrainere m.m.

Meget populært brand inden for hometrainere. Tacx hometrainere og udstyr til hjemmetræningen i vinterpausen på cyklen har navne som Neo2, Flux S og Flux 2. Vi fører hele det store program her i shoppen, samt alt i udstyr til hjemmetræningen - og er der noget du ikke kan finde så sig til.

Om Tacx

Tacx er en gammel hollandsk virksomhed der er startet helt tilbage i 1957 som et cykelværksted, og har være omkring produktion af udstødninger til knallerter m.m.inden de i 1969 begynder egenproduktion af cykelholdere til biler og de første rulletrænere så dagens lys. Fra lille lokalt cykelværksted til en af de største inden for cykeltrænere.

I dag er Tacx et af de mest kendt mærker inden for specielt hometrainere, hvor de er med helt fremme i udviklingene af innovative hjemmetrænere til sportsfolk i alle niveauer.

Man har kunne købe hometrainere fra Tacx i mange år, og de var hurtige til omstillingen og udviklingen, da de elektroniske trainere med direkte drev begyndte at vise sig - og deres Neo Nrainer vendte op og ned på det man kendte inden for hometrainere. Tacx design er elegeant og stilfuldt - samtidig med at trainerne er effektive og lydsvage.

Hometrainerne fra de større producenter er blevet interaktive i takt med at online aps og software som eksempelvis Zwift er blevet stabilt og effektivt - og det er de også fra Tacx med de nye trainere (Neo 2T , Flux S og Flux 2) er de med helt fremme i segmentet for interaktive Smart trainere med direct drive.